HTML

Charlie-to blogja

Friss topikok

Linkblog

Családunk különleges napjai

2013.12.15. 09:54 charlie-to

  

Ahogy a naptárban vannak hétköznapok és vasárnapok, sőt, piros betűs ünnepek, úgy a mi családunkban is vannak különleges dátumok.

Édesanyám november 20-án született, a húga (a nagynéném) úgyszintén. Én is ezen a napon jöttem világra – immár harmadikként a szoros, vér szerinti rokonok közül, akiknek azonos (volt) a születésnapja.

Ámde az igazi „érdekességet” az jelentette, hogy a nővérem férje (a sógorom) szintén november 20-án látta meg a napvilágot, pedig ő nem vér szerinti családtagunk lett.

Egyéb „különlegességeket” is számon tartunk.

Az említett nagynéném férje július 31-én hunyt el. Ugyanezen a napon született az említett sógorom unokája (Nikolett). – A nagynéném december 15-én hagyott itt örökre bennünket; ekkor van az én unokám (Emese) születésnapja.

Hogy teljes legyen a családi harmónia, szeptember 10-e is jeles időpont a naptárunkban: ez a fiam születésnapja és ugyanekkor van Nikolett névnapja is! Másik unokám (Bálint) április 23-án született, akkor, amikor az egyik unokanővérem fia (Béla) névnapját ünnepli....

Bizony volt olyan időszak is, amikor öt Károly ülte körül az asztalt.

Persze, családunk tagjai nem ezért szerették/szeretik egymást...

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://charlie-to.blog.hu/api/trackback/id/tr875693272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása