HTML

Charlie-to blogja

Friss topikok

Linkblog

„Az elmúlt negyedszázad legnagyobb tüntetése … várható szombaton”(?)

2011.05.23. 14:37 charlie-to

 

 

Ha valaki hallotta/olvasta e hírt és már most keresni kezdi az esernyőjét, hogy meg ne ázzon majd a tüntetésen, az nyugodtan üljön le és gondolja végig a címben foglaltakat! – Na, ugye, hogy szamárság, vagy kissé finomabban fogalmazva: abszurdum?

Ha ugyanis egy korszak (negyedszázad) elmúlt, abban már nem történhetnek „események” (könnyű belátni, hogy pl. 2000-ben már nem tudunk valamit megtenni, mert hiszen az az év már „elmúlt” és soha nem is tér vissza).

Lehet, hogy jó nagy tüntetés kerekedik szombaton, ám az még csak lesz, a közeli jövőben, nem pedig „az elmúlt negyedszázadban”.

Azt a máig is tartó negyedszázadot, amelybe a jelen is beletartozik (amikor még történhet valami), ne nevezzük elmúltnak (lezártnak), inkább mondjuk azt, hogy „az utóbbi negyedszázad legnagyobb tüntetése várható szombaton”!

Most már lehet keresni az esernyőt!

 

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://charlie-to.blog.hu/api/trackback/id/tr782926129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása