HTML

Charlie-to blogja

Friss topikok

Linkblog

Mi/ki felé...

2013.09.24. 21:16 charlie-to

 

„Itt az írás, olvassátok...!”

Orbán is elégedetlen, miniszteri biztost kap a KLIK

Miniszteri biztost kap a KLIK, akinek „fejlesztési javaslatok” kidolgozása lesz a feladata – erősítette meg egysoros válaszlevélben az Emberi Erőforrások Minisztériuma szerdán a hvg.hu értesülését. Úgy tudjuk, a tankerületek felé helyezett Klebelsberg Intézményfenntartó Központ felé kerülő miniszteri biztos kinevezését maga a miniszterelnök szorgalmazta, aki nagyon elégedetlen az oktatási reform akadozása miatt.

Szerző: HVG, 2013. szeptember 24.

Amíg nem tudjuk, ki az a KLIK, aki miniszteri biztost kap és akinek javaslatok kidolgozása lesz a feladata, addig nincs semmi baj, de, sajnos, kiderül. – Ez a „valaki” egy intézményfenntartó központ! Ámde akkor miért „akinek”?

Ha pedig a no name „szerző” még arra sem képes, hogy különbséget tegyen a „felé” és a „fölé” között (pedig közel egymáshoz kétszer is leírja!) nos, akkor primitív írása még megjegyzésre sem érdemes...

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://charlie-to.blog.hu/api/trackback/id/tr85532200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása