HTML

Charlie-to blogja

Friss topikok

Linkblog

Furcsa gyászhír

2014.11.16. 15:09 charlie-to

 Az itt közölt gyászhír valóban megjelent, mégpedig a szegedi kiadású Délmagyarország, 2014. május 14-i számában.

A szöveget betűhíven közöljük; és bár a hír nyilvánosan megjelent, a dolog természeténél fogva kizárólag a neveket változtattuk meg, de úgy, hogy a kezdőbetűk ugyanazok maradtak... Íme:

 

Gyászhír

 „Használjatok napvédőt. Ha csak egy tanácsot adhatnék a jövőre vonatkozólag, az a napvédő használata lenne. A napvédő hosszú távú előnyeit már bebizonyították a tudósok, a többi tanácsomnak nincsen megbízhatóbb alapja, mint a saját kanyargó életutam. Ezeket a tanácsokat fogom most megosztani. Ne aggódjatok a jövő miatt. Avagy aggódjatok, de legyetek tisztában azzal, hogy az aggodalom annyit használ, mintha valaki egy matematikai egyenletet próbálna megoldani rágózással. Az élet igazi nagy problémái úgysem férnek aggódó fejeitekbe, azok olyanok, amik a semmiből jönnek majd elő egy unalommal teli kedden, délután négykor." (szerző: Mary Schmich, 1997., forrás: http://bezzeganya.postr.hu/hasznald-a-tested-es-ne-felejtsd-a-napvedot). Imádott édesanyánk,

 BALATONI ANITA

 (19502014) emlékére. Gyermekei: Kálmán, Róza, Árpád

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://charlie-to.blog.hu/api/trackback/id/tr316905815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása